Projekt - Durk och steg

PcP levererar ofta helhetslösningar. Vårt standardsortiment och våra specialprodukter kan anpassas för att passa alla typer av konstruktioner - Flexibiliteten är stor. I menyn till vänster kan du hitta inspiration och se PcP:s utvalda projekt.

PcP:s helhetslösningar är baserade på filosofin om mervärdet. Varje anställd är specialist på just sitt område - vår kunskap och våra färdigheter kommer ditt företag till godo. Rådgivning, utveckling, beräkning och produktion är alla viktiga processer, men PcP:s största uppgift är att du känner dig trygg under och efter processen. Vi lever nämligen för att ge halkfria lösningar till dig.

PcP:s varierande produktportfölj sträcker sig från galler- och lättdurk till bland annat, trappor, räcken, plank till byggnadsställningar, ramper, perforerade plåtar, trådnät och sträckmetall. Därför har våra produkter många användningsområden och kan användas i en mängd olika branscher.

Genom standarder och normer som EN 14122, EN 1991 och offshoreindustrins NORSOK, ställs det krav på materialens egenskaper. Egenskaper som val av material, kapacitet och utveckling. Gemensamt för alla PcP:s produkter är att de uppfyller de krav och normer som gäller.